Arkánum senior balzsam

3 180 Ft

Leírás

Az Arkánum Senior balzsam magyar fejlesztésű, természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyorsan felszívódó krém, amelyet leginkább a 40 év feletti, ízületi problémákban szenvedők kedvelnek.

A balzsamot ízületi gyulladások, reumatikus fájdalmak, köszvény, akut illetve krónikus degeneratív deformációk, ízületi kopásos betegségek, valamint izom- és idegfájdalmak kezelésének kiegészítésére alkalmazhatjuk külsőleg.

A balzsamban található fahéj, szegfűszeg, levendula illóolajok népgyógyászati tapasztalatok alapján bizonyítottan csökkentik a fájdalmakat, gyulladásokat akár már néhány percen belül is. A feketenadálytő és árnika kivonatok pedig elősegítik az izom-, csont- és porcszövetek megújulását.

Az Arkánum Senior balzsam fahéj, szegfűszeg, levendula illóolajok mellett feketenadálytő és árnika kivonatokat tartalmaz. Az oliva és napraforgómag olajból készült vízbázisú alapkrém biztosítja a balzsam gyors felszívódását. Használat után nem hagy nyomot a ruhán, a kézről pedig meleg vízzel egyszerűen eltávolítható.

Használati javaslat: napi 2-3 alkalommal javasolt a problémás terület bedörzsölése. A krém túlzott használata a magas hatóanyag tartalma miatt bőrirritációhoz vezethet. Ha ilyet tapasztal, hagyja abba a krém használatát és az irritáció rövid időn belül megszűnik.

Ellenjavallat: nem ajánlott az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén. Szoptatós és terhes nőknél nem alkalmazható!

Kiszerelés: 100 ml