Közzétéve:

A legújabb gluténmentes tészták

gluténmentes tészták

Tovább bővült a gluténmentes tészták kínálata. A legújabb alapanyagok a quinoa és a cirok. Az Éden termékcsalád termékei 2-2 változatban jelentek meg (hosszú metélt és orsó, illetve orsó és spagetti).

A quinoa tészta kiváló minőségű recept alapján készül kölessel kiegészítve. Élvezeti értéke magas, állagát főzés után is kiválóan megtartja. Glutén-és búzamentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják, emellett könnyen emészthető és sokoldalúan felhasználható.

A ciroktészta szintén gluténmentes és tojásmentes vegán száraztészta. A cirok egy a fűfélék családjába tartozó afrikai eredetű gabonanövény, ami magas tápértékkel és fehérje-tartalommal bír. Keményítő- és fehérjetartalmát a szervezet lassabban dolgozza fel (lassabban szívódik fel), tehát kevésbé terheli meg szervezetünket, így fogyókúrázók is beiktathatják étrendjükbe (a szénhidrát tartalmát figyelembe véve).

 

Kapcsolódó termékek

Gluténmentes tészták

Quinoa tészta orsó

Quinoa tészta hosszú metélt

Cirok tészta orsó

Cirok tészta spagetti