A és D3 + K2 vitamin – Dr. Chen

2 830 Ft

Leírás

A és D3 +K2 vitamin kapszula az immunrendszer és a csontok egészségéért. A nagy mennyiségű D3-vitamin az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben.

A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok által történik. Idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására a folyamat csökkenhet. A természetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban.

Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához.

Hatóanyag/kapszula: A-vitamin 3000 µg (10000 IU), D3-vitamin 50 µg (2000 IU), K2-vitamin 100 µg.

Adagolás: naponta 1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.

Összetevők: napraforgóolaj, zselatin, glicerin (nedvesítőszer), A-vitamin olaj (retinol), D3-vitamin olaj (kolekalciferol), K2-vitamin (menakinon).

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.