Abhaya tea (érelmeszesedés) – Everest Ayurveda

1 640 Ft

Leírás

Az Abhaya tea az érelmeszesedés tüneteit csökkentő teakeverék. A teában található Emblica officinalis támogatja a szív működését és a vér minőségét. Hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez. A Centella asiatica segít fenntartani a normális vérkeringést az erekben és támogatja a perifériás keringést. Pozitív hatással van a fáradt lábakra és egyfajta „könnyű láb” érzést okoz. A Valeriana officinalis erősíti a vérereket és segít növelni az erek rugalmasságát és az érfalak erősségét. Pozitívan hat a normális vérnyomásra és a koleszterin szintre.

Ajánlott adag: 3-4 csésze naponta

Elkészítési javaslat: Egy teás kanál gyógynövény keveréket forrázzon le 250ml vízzel és minimum 10 percig hagyja állni. Készíthető úgy is a tea, hogy az egy teás kanálnyi mennyiségű gyógynövény keveréket 3-5 percig főzi további áztatás nélkül.

Összetétel: emblica officinalis, terminalia chebuda, terminalia bellirica, terminalia arjuna, andrographis paniculato, centella asiatica, punica granatum, valeriana officinalis.

Kiszerelés: 100g

Származási hely: Nepál

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a változatos étrendet! Terhes és szoptató anyák, valamint gyermekek számára a fogyasztása nem ajánlott.