Alveola eredeti Aloe vera gél 100 ml

1 410 Ft

Leírás

Az Alveola Eredeti aloe vera gél kiválóan alkalmas a bőr azonnali nedvességpótlására és nyugtatására. Fő összetevője az aloe növény leveleiből préselt, savas kémhatású lé, ami rendkívüli bőrnyugtató, nedvességmegkötő és bőrregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Az aloe lé mellett allantoint, pantenolt és értékes növényi kivonatokat tartalmaznak.

Az eredeti aloe vera gél 100 %-ban stabilizált aloe vera gélt tartalmaz. Az eredeti aloe vera gél könnyen behatol a bőr felső rétegébe, felgyorsítva ezzel a bőr hámrétegének megújulási folyamatait.

Alkalmazása: felületes hámhiányokra, égési sérülésekre, égési sérülések körüli bőrfelület kezelésére, pattanásos bőrre, herpeszre, övsömör után a hámfelület frissítésére, korpás felületekre, stb. A tiszta és stabilizált aloe gél tökéletes minden bőrtípus irritációjának enyhítésére, pl. napégés, szúnyogcsípés kezelésére. Használatakor a bőrt alaposan tisztítsa meg, hogy semmiféle szennyezőanyag ne maradjon rajta. A gélt masszírozza be a bőrbe. Ezt naponta többször megismételheti. Könnyen felszívódik, nem hagy nyomot.

Kiszerelés: 100 ml

Figyelmeztetés: Külsőleg! Gyermekek elől elzárva tartandó! Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! A bőr komolyabb sérülésénél forduljon orvoshoz.