Leírás
A puffasztott amaránt tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe, ugyanakkor sokoldalúan felhasználható puffasztott gabona. (A csomagoláson nincs feltüntetve, hogy gluténmentes készítmény)
Nemcsak a gabonák, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe véve az amaránt vastartalma kiemelkedő mind mennyiségét, mind biológiai hasznosulását tekintve.
Kiemelendő kalcium tartalma is, amely nemcsak meghaladja a tejét, hanem biológiai hasznosulását tekintve a legjobb kalcium forrást jelentő élelmiszer.
Az amaránt magnézium tartalma nagyságrendekkel nagyobb a gabonafélékénél, amely jótékony hatással van az elme frissességének megőrzésére.
Felhasználása: reggelire tejbe, joghurtba, kefírbe, gyümölcslébe keverve; Müzlik, gabonapelyhek feljavítására; Halak, húsok panírozásához; Édességekhez és salátákhoz; lisztek dúsítására, illetve kenyérsütéshez.
Kiszerelés: 100g