Bio-Rend gél – jelenleg nem kapható

3 050 Ft

Leírás

A Bio-Rend gél életkortól függetlenül a mozgástevékenységet végzők számára ajánlott, naponta két alkalommal (reggel és este) vékonyan felkenve a hátra, karra, lábra.

A bio-rend gél hatóanyagai gátolják a meszes gócok képződését, valamint fokozatosan feloldják a lerakódá­sokat, ezáltal a szervezet tünetmentessé válhat.

A gél hatóanyagai szelektív, enyhe autoimmun-blokkoló hatással is rendelkeznek, azaz kis mértékben gátolják a reumás kórképek kialakulását. A készítménynek gyulladáscsökkentő hatása nincs. Előnye viszont, hogy nemcsak a fájdalmat csillapítja, hanem az alapbetegséget is gyógyítja.

A gél hatóanyagai a bőrön keresztül jól felszívódnak, és a vizelettel gyorsan kiürülnek. A készítmény egyéb kozmetikumokkal, kenőcsökkel jól kombinálható, köztük negatív kölcsönhatás nem észlelhető.

Alkalmazásakor a betegeknél allegiás jelenségek nem léptek fel.

A BIO-REND gél salaktalanítja a szervezet szöveteit, ezért alkalmazása a túlterheléssel járó panaszok enyhíté­sére, illetve a balneoterápia kiegészítésére, valamint iontoforézis vagy ultrahangos kezelésnél is ajánlott. Különösen hatásos a BioStimul fényterápiával kiegészítve.

Sportolás vagy intenzív mozgás előtti lokális bemelegí­tésre is alkalmas.

Alkalmazása: A testfelületre egy-egy alkalommal 10-15 g fél-folyékony gélt kenjünk. A gél 1-2 percen belül száraz rugalmas filmet képez, amely nem gátolja a bőr légzését, illóolajtartalmának köszönhetően folyamatosan hűsíti a bőrfelületet.

Összetevők: Aqua, Hydroxyethyleellulose, EDTA, Polysorbate, Alcohol, Camphor, Menthol, Methylparahen, Pelargonium graveolens

Kiszerelés: 100g