Bioco ashwagandha tabletta

4 600 Ft

Leírás

A Bioco ashwagandha tabletta az Ashwagandha gyökér kivonatát tartalmazza. Az Ashwagandha adaptogén növény, így támogatja a szervezetet a különféle stresszhatásokkal szemben. Segít támogatni a relaxációt, a fizikai és mentális jóllétet. Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz. Támogatást nyújthat mentális és idegi feszültség időszakában.

A Bioco Ashwagandha gyökér kivonat teljes spektrumú Ashwagandha kivonatot tartalmaz, a növény hatóanyagát adó jelentős, 5% withanolid tartalommal. A KSM-66 minőséget garantáló technológia eljárás megőrzi a növény gyökereiben levő alkotóelemek természetes egyensúlyát, ezzel teljes spektrumú kivonatot nyerve.

Adagolási javaslat: Naponta 1 kapszula fogyasztása javasolt étkezés előtt.

Hatóanyag/kapszula: KSM-66 vegán változatAshwagandha gyökér kivonat 249 mg (ebből Withanolid-glikozidok 12,5 mg).

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), Ashwagandha gyökér kivonat (KSM-66 vegán változat), fényező anyagok (zsírsavak), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid).

Kiszerelés: 60 vegán tabletta

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. 12 év alatti gyermekek, terhesek és szoptató anyák ne szedjék a készítményt! A „Bioco” bejegyzett cégnevet és nem ökológia tanúsítást jelent!