Biomed ördögcsáklya mobilitás kapszula

2 430 Ft

Leírás

A Biomed ördögcsáklya mobilitás kapszula C-vitamint és ördögcsáklya gyökér kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Az ördögcsáklya gyökér hozzájárul az ízületek és inak megfelelő mobilitásához, tövábbá az ízületek egészségének fenntartásához. Az ördögcsáklya gyökere hagyományosan ismert és széles körben felhasznált növényi rész.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához, illetve a normál csontozat fenntartásához.

Hatóanyag/napi 1 kapszula: Ördögcsáklya kivonat 500 mg (ebből harpagozid tartalom 12,5 mg), C-vitamin 40 mg.

Adagolás: felnőtteknek napi 1 kapszula reggel. Kúraszerűen 4 hétig javasolt szedése, amely 1 hét szünet után ismételhető. Lehetőség szerint étkezés után, rágás nélkül, bő folyadékkal nyelje le.

Összetevők: ördögcsáklya kivonat, hidroxi-propil-metil-cellulóz (növényi kapszulahéj), L-szkorbinsav, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), zselésítő anyag (gellángumi), csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, kolloid szilícium-dioxid).

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Szedése 18 éves kor alatt, várandós és szoptató nőknek, továbbá gyomor-, nyombélfekély esetén nem javasolt. Epeköves betegek a készítmény szedése előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.