Biomimetic Peptide koncentrátum – AVA

3 600 Ft

Leírás

Biomimetic Peptide fiatalság aktivátor argireline növényi botox koncentrátum ampulla biomimetikus peptidekkel. 3 dimenziós ráncfeltöltő szérum azonnali bőrfeszesítő hatással. Ideális alternatívája az orvosi botox készítményeknek.

Speciális hexapeptid összetevője gátolja a mimikai izmok mozgásáért felelős ingerület átvivő fehérjék felszabadulását, így csökkenti az új ráncok képződését és csökkenti a meglevők mélységét. A felhasznált peptid komplexek a bőrsejt regenerálásának ösztönzését, az egészségtelen bőrszövet hibamentessé építését, a ráncok eltüntetését, a bőr kollagén-elasztin szintézisét segítik elő. A peptid komplexek közvetítő anyag nélkül, közvetlen képesek behatolni a bőrsejtekbe és erőteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas bőrszövetet képesek létrehozni.

Használata: Vigyen fel pár csepp koncentrátumot az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrébe, majd körkörös mozdulattal masszírozza a bőrbe. Használja reggel és este önálló bőrápoló termékként vagy a megszokott arckrémje alá. Keverheti arckrémbe is, hogy növelje annak hatékonyságát.

Kiszerelés: 30 ml