Caronax (Cardianax) kapszula – Max-Immun

9 400 Ft

Leírás

Négyféle gombakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő.

Az új jogszabályok miatt egyes termékeink nevét meg kellett változtatni. Az alábbiakban, ahol névváltoztatás történt, az új nevet a régi mellett zárójelben adjuk meg. Vásárlás vagy megrendelés esetén a régi és az új név egyaránt használható.

Hatóanyagok 1 kapszulában: Lepkefű kivonat (Cordyceps species): 200 mg, Agaricus blazei murill: 100 mg, Pecsétviaszgomba-kivonat (Ganoderma lucidum): 100 mg, Bokrosgomba-kivonat (Grifola frondosa): 200 mg

Adagolás: 1×1 -től 3×1-ig naponta.
Idősek, gyermekek számára kezdetben alacsonyabb adagolást javaslunk, amely fokozatosan növelhető. Amennyiben szédülés, hasmenés, hányinger jelentkezik vagy nehezebben tud aludni, ne növelje tovább a dózist! Azt a dózist hagyja meg, ahol a legjobb a közérzete.

Kiszerelés: 90 kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagolási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A termék nem javasolható gyógyszerek vagy bármely más hagyományos terápia helyett, csak azok kiegészítőjeként. Kérjük, konzultáljon kezelőorvosával.