China olaj inhalátorral 25ml

3 350 Ft

Leírás

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják. A China olaj külső és belső használatra egyaránt alkalmas.

Külsőleg: reumatikus tünetek, izomfájdalom és érzékeny bőrtípusnál a viszketés és csalánkiütés tüneteinek kezelésére.
Belsőleg: emésztési rendellenesség, mint puffadás, gyomor-bélrendszer és az epeutak enyhe görcsös panaszai, irratibilis bél szindróma esetén (tápcsatorna mozgás-zavara, amely alhasi fájdalommal, hasmenéssel és székrekedéssel jár).
Bevételre vagy inhalációra: felső légutak meghűléses, megfázásos tüneteire.

Alkalmazása:

– Felső légutak megfázásos megbetegedései: 3 cseppet forró vízbe tenni és csukott szemmel a gőzöket mélyen belélegezni (inhalálni) – kiegészítésként 2-3 cseppet forró vízbe téve kortyonként meginni, mellkast, nyakat és tarkót finoman bedörzsölni.
– Izomfájdalmak: néhány cseppel a fájdalmas helyeket bedörzsölni és utána melegen tartani.
– Idegfájdalomszerű panaszok: néhány cseppel a homlokon, halántékon és tarkón a bőrt bedörzsölni. Hideg vízzel történő paskolás fokozza a hatást.
– Epeutak és a gyomor-bél traktus görcsei: 3-4 cseppet fél pohár meleg vízbe tenni és éhgyomorra meginni.

Összetevők: 100%-os borsmentaolajat tartalmaz + inhalátor

Ellenjavallat: A China olaj nem alkalmazható mentol allergia, súlyos májkárosodás, epeutak elzáródása, epehólyag-gyulladás, valamint asztma bronchiale esetén, mert a bronchusok görcsét fokozhatja. Alkalmazása csak 12 éves kor felett javasolt.

Kiszerelés: 25 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó!