Colon Cleanse narancsos por 340 g

7 700 Ft

Leírás

A Colon Cleanse narancsos por hatóanyaga speciális növényi rostos őrlemény (psyllium), melynek nyáktartalma folyadék hatására többszörösére duzzad és zselés masszává alakul, amely végighaladva a bélcsatornán kitakarítja a salakanyagokat és a széklettel együtt távozik. Rosthiányos táplálkozás esetén a bélmozgás

lelassul, a salakanyagok lerakódnak a bél falára. Ezeket a lerakódásokat a Colon Cleanse – mint egy lágy kefe – a vastagbél legmélyebb gyűrődéseiből is eltávolítja. A vastagbél helytelen működése számos betegség forrása. A vastagbélben található az immunközpontunk 70 %-a, ezért nagyon fontos, hogy tisztán tartsuk, mert csak így tudja megfelelően ellátni a funkcióját.

Hatékonyan alkalmazható a székletürítés megkönnyítésére, aranyér okozta panaszokra, az étrend rosttartalmának emelésére.

Alkalmazása: A port legalább 2,5 – 3 dl vízben, gyümölcslében, ill. egyéb üdítőitalban kell alaposan elkeverni, majd meginni. Javasolt további folyadék fogyasztása is rövid időn bleül. A szer hatását fokozatosan fejti ki.

Hatóanyag: psyllium – speciális növényi maghéjőrlemény.

Kiszerelés: 340 g