Csont-Mester coral calcium + chitosan forte tabletta – Dr. Chen

3 430 Ft

Leírás

A Csont-mester coral calcium + chitosan tabletta komplex hatású, természetes eredetű kalciumot tartalmazó készítmény. A korallból származó kalcium jó hatásfokkal szívódik fel a szervezetben. A kalcium és a D-vitamin nélkülözhetetlen a csontok és fogak kialakulásához és azok épségének megőrzéséhez. A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és hasznosulásához. Az összetevők hatékonyságát kiegészíti a tengeri eredetű természetes kitozán. Az Eleuhtero ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását.

Hatóanyag 1 tablettában: korall eredetű kalcium: 400 mg, kitozán: 220 mg, magnézium: 100 mg, cink: 20 mg, eleuterosid: 1,5 mg, D3-vitamin: 10 µg,

Adagolás: naponta 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve

Összetevők 1 tablettára: korall eredetű kalcium, hordozók (kalcium-szulfát, magnézium-sztearát), filmbevonó por (HPMC, PEG), kitozán (rák eredetű), Eleuthero ginseng gyökér kivonat por, magnézium-karbonát, cink-laktát, kukoricakeményítő, D3-vitamin.

Kiszerelés: 80 db tabletta

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.