Darmpflege tabletta – Wörishofener

3 000 Ft

Leírás

Emésztést elősegítő, enyhe hashajtó hatású, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A Darmpflege tabletta sikeresen alkalmazható székrekedési panaszok és bélrenyheség esetén, illetve az emésztési zavarok rendezésére.

Adagolás: Bélrenyheség és székrekedés esetén: Felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek lefekvés előtt szükség szerint 1-2 tabletta bőséges folyadékkal. Emésztési zavarok esetén napi 1 tabletta.

Ellnejavallt: laktóz intolerancia illetve cukorbetegség esetén. Amennyiben panaszait ismeretlen alhasi fájdalom, a belek akut gyulladása vagy bélelzáródás okozza, a készítmény fogyasztása nem megengedett! Terhes és szoptatós anyáknak a készítmény fogyasztása nem ajánlott!

Hatóanyagok: kutyabengekérek, szennalevél, aloe, torma, fokhagyma, egyéb összetevők: szappanfűgyökér, lenmag, köménytermés, kökényvirág, gyermekláncfű. Segédanyagok: glükóz, laktóz.

Kiszerelés: 42 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!