Diabess teakeverék 100g – Györgytea

4 700 Ft

Leírás

A Diabess teakeverék gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termék, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

Javallat: Cukorbetegségre való hajlam esetén az étrend szabályozásával elérhető egyensúlyi állapot fenntartására és elősegítésére. A Diabess Györgytea gyógynövényekből álló teakeverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

Fogyasztása a szakorvos által előírt terápia változatlan betartásával ajánlott. Lassítja a szénhidrát felszívódást, és így a szénhidrátból vércukor kialakulását. Ezért fontos, hogy a teát közvetlenül a főétkezés után fogyasszuk el, mielőtt a táplálékkal a szervezetbe kerülő és nagyon gyorsan felszívódó szénhidrátból kialakul a vércukor.

Alkalmazás: Egy csapott evőkanálnyi teakeveréket (3g) 2,5 dl vízzel forrázzon le, majd lefedve hagyja állni amíg langyos lett. Szűrés után fogyasztható. Naponta egy csészényi teát ízesítés nélkül étkezés után javasolt elfogyasztani.

Kiszerelés: 100g

Figyelmeztetés: Epeköves betegeknek, terhes és szoptató anyáknak, 12 éven aluli gyermekeknek nem ajánljuk a cukorbetegség elleni keveréket. Szintén nem ajánlott a fogyasztása kumarin tartalmú vérhígítókkal együtt. (pl. Syncumar). Gyermekek elől elzárva tartandó!