Dr. Chen NAC 6 acetilcisztein

4 400 Ft

Leírás

A Dr. Chen NAC 6 acetilcisztein komplex a légúti rendszer támogatására kifejlesztett készítmény. Az N-acetilcisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája, ami a fehérjék egyik építőköve. A NAC bontja a légutakban előforduló viszkózus váladékban lévő fehérjék közötti kötéseket, elősegítve annak kiürülését.

Az izlandi zuzmó nyugtató hatású a torok irritációja esetén, támogatja a könnyű légzést, az immunrendszer egészséges működését.

Az erdei mályva segíti a légúti egészség megőrzését, nyugtatólag hat a torokra, a garatra és a hangszálakra. Hozzájárul a légutak felszabadításához.

Az echinacea támogatja a felső légutak egészségét, nyugtatólag hat a torokra, a garatra és a hangszálakra, emellett hozzájárul a természetes védekezőrendszer normál működéséhez.

Az édesgyökér nyugtatja a felső légutakat.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátáshoz, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.

Adagolás: Napi 2×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Aktív hatóanyagok/napi adag (2 kapszula): N-acetilcisztein (NAC) 100 mg, izlandi zuzmókivonat 100 mg, erdei mályvakivonat 100 mg, ecinacea-kivonat 100 mg, édesgyökér kivonat 100 mg, rózsagyökér-kivonat 100 mg.

Összetevők: zselatin, N-acetilcisztein (NAC), izlandi zuzmókivonat, erdei mályvakivonat, echinacea kivonat, édesgyökér kivonat, rózsagyökér-kivonat, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói), színezék )brilliánskék, vas-oxid, amarant).

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!