Dr. Chen szem komplex luteinnel kapszula

2 750 Ft

Leírás

A Dr. Chen Szem komplex luteinnel egy olyan komplex készítmény, mely a szem egészsége számára kedvező hatóanyagokat tartalmaz. Fogyasztása javasolt időskori szembetegség (makuladegeneráció) és erős fénysugárzás okozta oxidatív szemkárosító hatás esetére.

Főbb hatóanyagai az A-vitamin, lutein, C-vitamin és E-vitamin.

Az A-vitamin és a cink hozzájárulnak a normál látás fenntartásához. A C-vitamin és az E-vitamin hzzájáurlnak az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. A lutein a szemlencse egyik felépítő anyaga.

Adagolás: napi 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Hatóanyag tartalom/kapszula: Halolaj 350 mg (ebből EPA 126 mg, DHA 84 mg), C-vitamin 200 mg, E-vitamin 10 mg, A-vitamin 600 µg, Cink 10 mg, Lutein 10 mg, Zeaxantin 2 mg.

Összetevők: halolaj, olívaolaj, zselatin, kalcium-aszkorbát, luteinolaj (olívaolaj, lutein), glicerin (nedvesítőszer), E-vitamin olaj (olívaolaj, d-alfa-tokoferol), cink-oxid, zeaxantin olaj (olívaolaj, zeaxantin), A-vitamin olaj (olívaolaj, retinol).

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A termék nem alkalmazható parenterálisan.