Dr. Chen szövetfátyol arcmaszk kollagénnel

990 Ft

Leírás

Dr. Chen szövetfátyol arcmaszk kollagénnel és Q10 koenzimmel. A hatóanyagokkal átitatott egyszer használatos arcmaszk az arcbőrre helyezve hozzájárul a bőr szépségének megőrzéséhez. Segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását és a bőrfelszín megtisztulását. Nedvességgel tölti fel a sejteket, ezáltal az apró ráncok kisimulnak. Egyedülálló, intenzív programja regenerálja és puhává varázsolja a bőrét. A kollagén a bőr felépítésében vesz részt. A maszk használatával bőre feszessé, üdévé válik, valamint biztosítja a hidratáltságot.

Használata: Tisztítsa meg alaposan arcbőrét, majd törölje szárazra. Ezután a tasakból kivett maszkot a homloktól lefelé haladva simítsa az arcára és hagyja rajta 20-30 percig, majd távolítsa el. A bőrfelületen maradt hatóanyagot gyengéden masszírozza be, nem szükséges leöblíteni.

Kiszerelés: 1 db arcmaszk

Figyelmeztetés: Egyszer használatos arcmaszk kizárólag külső használatra. Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől zárva tartandó. Ne használja sérült bőrfelületen! Allergiás érzékenység, illetve a használat során jelentkező kiütések esetén hagyja abba a maszk használatát!