Dr. Chen Szövetfátyol arcmaszk szőlő kivonattal

990 Ft

Leírás

Dr. Chen szövetfátyol arcmaszk szőlő kivonattal és Q10 koenzimmel minden bőrtípusra. A szőlő magas C-vitamin és polifenol tartalma révén erős antioxidáns hatású, így védi a szervezetet a károsító szabad gyökökkel szemben. Lassítja az oxidációs eredetű öregedési folyamatokat. Antocianidin tartalma segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és fiatalságát. A pórusok tisztán tartásával hozzájárul a bőrhibák kialakulásának megelőzéséhez. Hidratálja a bőr mélyebb rétegeit.

A hatóanyagokkal átitatott egyszer használatos arcmaszk az arcbőrre helyezve hozzájárul a bőr szépségének megőrzéséhez. Segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását és a bőrfelszín megtisztulását. Nedvességgel tölti fel a sejteket, ezáltal az apró ráncok kisimulnak. Egyedülálló, intenzív programja regenerálja és puhává varázsolja a bőrét. A maszk használatával bőre feszessé, üdévé válik, valamint biztosítja a hidratáltságot.

Használata: Tisztítsa meg alaposan arcbőrét, majd törölje szárazra. Ezután a tasakból kivett maszkot a homloktól lefelé haladva simítsa az arcára és hagyja rajta 20-30 percig, majd távolítsa el. A bőrfelületen maradt hatóanyagot gyengéden masszírozza be, nem szükséges leöblíteni.

Kiszerelés: 1 db arcmaszk

Figyelmeztetés: Egyszer használatos arcmaszk kizárólag külső használatra. Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől zárva tartandó. Ne használja sérült bőrfelületen! Allergiás érzékenység, illetve a használat során jelentkező kiütések esetén hagyja abba a maszk használatát!