GAL BioCurcumin plusz Forte kapszula

9 620 Ft

Leírás

A GAL BioCurcumin plusz Forte kapszula szájon át szedve is képes a kurkuma fő hatóanyagát, a kurkumint nagy mennyiségben a véráramba juttatni. Ezt egy szabadalmaztatott, teljesen természetes megoldás segítségével érik el.

A kurkuma illóolaját és teljes spektrumú gyömbér-kivonatot is tartalmaz a készítmény. A kurkumin kivonatolása 100%-ban napelem-működtetésű gyárban történik.

A kurkuma hatóanyagai, a kurkuminoidok véráramba jutása nagyon korlátozott. A készítményben található feketebors-kivonat (BioPerine) akár 2000%-kal is növelheti a kurkuminoidok felszívódását. A kurkuma hatóanyagát annak esszenciaolajával együtt tartalmazza mikronizálva. A gyömbér hatóanyaga is fokozza a kurkumin felszívódását, ráadásul hasonló hatással rendelkezik, mint a kurkumin.

Adagolás: 1 kapszula fogyasztása javasolt, étkezés közben.

Hatóanyag/kapszula: Kurkumagyökér kivonatok 300 mg (ebből Bio-curcumin saját esszencia olajával mikronizálva: 232 mg, Szuperkritikus kurkuma-kivonat: 68 mg), Gyömbér kivonat 50 mg, Gyömbér-illóolaj 5 mg, BioPerine feketebors kivonat 2,5 mg.

Összetevők: BioCurcumin BCM-95 kurkuma-kivonat, zsaleatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz (térfogatnövelő), szuperkritikus kurkuma-kivonat, gyömbér-kivonat, tápióka maltodextrin (sűrítőanyag), gyömbér-illóolaj, BioPerine feketebors-kivonat.

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.