GAL E-vitamin komplex 90 adag

4 300 Ft

Leírás

GAL E-vitamin komplex vegyes tokoferolokból származó E-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő.

E-vitaminként az alfa-tokoferolt használják széles körben, azonban a természetben ez így önmagában nemigen található, mindig vannak mellette géta-, gamma- és delta-tokoferolok is, amelyek jelentőségével egyre több kutatás foglalkozik.

A GAL terméke az E-vitamint 4 -féle tokoferol komplex keverékeként tartalmazza úgy, ahogy azok a természetben is előfordulnak, együtt.

Hordozóanyagként csupán ún. magas olajsavas napraforgóolajat alkalmaznak, amelyet olyan nem génkezelt napraforgómag fajtából préselnek, ami mindössze 1-2% omega-6 zsírsavat tartalmaz. Ettől nem csupán stabilabb lesz, de szervezetünk omega-6/omega-3 arányán sem ront. A felhasznált tokoferolok GMO-mentes növényekből származnak és sem szóját, sem más allergént nem tartalmaznak.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 28 csepp, legjobb étkezéskor

Hatóanyag/napi adag (28 csepp): Természetes E-vitamin (alfa-, béta-, gamma- és delta tokoferolok keverékéből) 100 NE=67 mg ɑ-TE

Összetevők: magas olajsavas napraforgó olaj, tokoferolokban gazdag növényi kivonat.

Kiszerelés: 90g = 90 adag

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!