GAL Omega-3 halolaj 250ml

8 200 Ft

Leírás

A GAL Omega-3 halolaj tiszta és stabil, teljes spektrumú Omega-3 zsírsav forrás. A termék jól hasznosuló, természetes formájában (és nem a mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az Omega-3 zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, természetes tokoferolokkal (E-vitamin) együtt. Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak.

Magas természetes tokoferol-tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is.
Az íze kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak és a minőségi halolajnak.

Hatóanyag/napi adag (1 evőkanál – kb. 10 ml): Omega-3 zsírsav 3475 mg (ebből EPA 1725 mg, DHA 1150 mg, ALA+DPA+SDA 600 mg), természetes E-vitamin (alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok keverékéből) 2,4 mg.

Összetevők: Tisztított halolaj (98,6%), tokoferolokban gazdag növényi-kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antioxidáns: rozmaring-kivonat (kámformentes).

Fogyasztási javaslat: Napi 1 evőkanál (kb. 10ml) étkezéskor akár salátára, akár pirítósra is.

Kiszerelés: 250 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást.