Gasthonax kapszula – Max-Immun

6 400 Ft

Leírás

A Gasthonax természetes módon támogathatja az emésztőrendszer egészséges működését. Polysaccharidokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula.

Az új jogszabályok miatt egyes termékeink nevét meg kellett változtatni. Az alábbiakban, ahol névváltoztatás történt, az új nevet a régi mellett zárójelben adjuk meg. Vásárlás vagy megrendelés esetén a régi és az új név egyaránt használható.

Hatóanyagok (1 kapszulában): cseppkőgomba extractum (300mg), Epigallocatechin gallate kivonat  (90mg), hamvaskéreg gomba extractum (90mg), Apigenin

Alkalmazás: Átlagos adagolás: 2×1 Kezdje az adagolást napi 1 kapszulával, majd 4-5 nap után felemelheti 2×1-ig, szükség esetén 3×1-ig növelhető a dózis.

Kiszerelés: 60 kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagolási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A termék nem javasolható gyógyszerek vagy bármely más hagyományos terápia helyett, csak azok kiegészítőjeként. Kérjük, konzultáljon kezelőorvosával.