Gokshura tea hát és derékfájásra – Everest Ayurveda

1 640 Ft

Leírás

A Gokshura tea hát és derékfájásra jótékonyan hat a nyaki, mellkasi és ágyéki gerinc területeire. Segíti a mozgékonyságot – a gerinc terhelése, hajlása és elfordulása esetén. Lazítja a lemerevedett hátizomzatot és a leblokkolt gerinc részeket. Jótékonyan hat a gyulladt vagy becsípődött ülőideg miatt kialakult isiász esetén és növeli az inak és szalagok erősségét és rugalmasságát.

Ajánlott adag: 3-4 csésze naponta

Elkészítési javaslat: Egy teás kanál gyógynövény keveréket forrázzon le 250ml vízzel és minimum 10 percig hagyja állni. Készíthető úgy is a tea, hogy az egy teás kanálnyi mennyiségű gyógynövény keveréket 3-5 percig főzi további áztatás nélkül.

Összetétel: inula cappa, tinospora cordifolia, boerhaavia diffusa, zingiber officinale, tribulus terrestris, withania somnifera.

Kiszerelés: 100g

Származási hely: Nepál

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a változatos étrendet! Terhes és szoptató anyák valamint gyermekek számára a fogyasztása nem ajánlott.