Gotu Kola tea agyfunkciók – Everest Ayurveda

1 640 Ft

Leírás

A Gotu Kola tea összetevői az agyfunkciókat élénkítik. Erősíti az aktív gondolkodást, stimulálja a gyengülő memóriát, a tájékozódási és felismerő képességet. Csökkenti az öregedéssel járó degeneratív elváltozásokat. Fáradság, szorongás és depresszió esetén jótékonyan hat az idegrendszer ellazulására. Lelki és pszichológiai gyengeség esetén élénkíti a szervezetet.

Ajánlott adag: 2-3 csésze naponta

Elkészítési javaslat: Egy teás kanál gyógynövény keveréket forrázzon le 250ml vízzel és minimum 10 percig hagyja állni. Készíthető úgy is a tea, hogy az egy teás kanálnyi mennyiségű gyógynövény keveréket 3-5 percig főzi további áztatás nélkül.

Összetétel: centella asiatica, withania somnifera, tinospora cordifolia, zingiber officinale, glycyrrhiza glabra, curcuma longa, ocimum sanctum, nardostachys jatamansi.

Kiszerelés: 100g

Származási hely: Nepál

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a változatos étrendet! Terhes és szoptató anyák valamint gyermekek számára a fogyasztása nem ajánlott.