Haj bőr köröm kapszula – Dr. Chen

3 350 Ft

Leírás

Haj bőr köröm kapszula búzacsíra olajjal, aranyköles kivonattal, vitaminokkal, szelénnel és cinkkel.

A készítmény természetes E-vitamin tartalmú búzacsíra olajat, aranyköles kivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A Biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj, a niacin és a B2-vitmain hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. A szelén és az E-vitamin hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén a cinkkel együtt hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A niacin támogatja az idegrendszer működését.

Adagolási javaslat: naponta 1 vagy 2×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Hatóanyagok/kapszula: búzacsíra olaj 127 mg, Aranyköles kivonat 100mg, Cink 10,1 mg, Szelén 55 µg, E-vitamin 16,2 mg, Biotin 50 µg, B2-vitamin 1,4 mg, Niacin (B3-vitamin) 16 mg, B5-vitamin 10 mg.

Összetevők: búzacsíra olaj, aranyköles kivonat, zselatin, cink-szulfát-monohidrát, niacin (B3-vitamin), szelénes élesztő, riboflavin (B2-vitamin), biotin.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!