Hát és deréklazító fürdőkristály 60g – Kneipp

540 Ft

Leírás

A Hát és deréklazító fürdőkristály az értékes ördögcsáklya kivonatát tartalmazza, amelyet a kozmetika a sporttevékenységek utáni lazító ápoláshoz használ és természetes kajeputfa olajat tartalmaz. Átmelegíti az izmokat, segít az ellazulásban, egy jóleső fürdő a hátnak, a vállaknak és a nyaknak. Könnyen oldódó kristályok természetes termál sóval. 

A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Lusienhall ősi eredetű sókészletből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.

Alkalmazás: Öntse a fürdőkristályt 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldja fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő a tasak tartalma.

Kiszerelés: 60 g

Származási hely: Németország

Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó! A készítmény nem ehető!