HennaPlus hajfesték krém 3.37 Espresso

5 400 Ft

Leírás

Festék és hajápoló egyben. Növényi kivonatokat tartalmaz – hennát, martilaput, fagyöngyöt, mályvát és búzacsírát – melyek színezik és egyben ápolják is a hajat. A napraforgómag-kivonat védi a haj szerkezetét és színét a hajmosások okozta fakulástól. A hatóanyagokban gazdag hajfesték használatával a haj lágy esésű és egészséges lesz.

Természetes színt és egészséges fényt ad a hajnak a híres henna csillogással. 100%-osan befedi az ősz hajszálakat. Különleges UV védő hatás, óvja a hajat, megelőzi a hajszín fakulását.

A biztonságos, természetes HennaPlus hajszínező termékekkel lehetőség nyílik arra, hogy biztonságosan, gyengéden és odafigyelve színezzük hajunkat. A HennaPlus hajfestékek garantáltan nem tartalmaznak sem P-Phenylenediamint (PPD), amely allergiás tüneteket válthat ki, sem O-Aminofenolt és P-Aminofenolt.

A hajfestékben található gyógynövények táplálják a hajat és hozzátapadnak a pórusos felületekhez, így védve a haj szerkezetét. A panthenol szabályozza a haj nedvességtartalmát, kondicionálja és védi is azt. A Biotin (azaz H-vitamin) dúsabbá, egészségesebbé teszi a hajat, megelőzi a hajtöredezést és az erőteljes hajhullást. A Resorcinol gondoskodik a meleg színek létrehozásáról, míg a napraforgó-kivonat megvédi a haj szerkezetét, és megelőzi az UV hatásnak kitett haj kifakulását.
A henna fényessé teszi a hajat, regenerál, véd, színez, táplál és gyógyít, de ha bizonyítottan káros anyagokkal vegyítik, e jótékony hatások eltörpülhetnek az okozott kár mellett.

Színtartósság: 2-3 hónap. Hosszú hajnál 2 festék használata ajánlott.

A doboz tartalmaz 1 hajfesték krémet (40ml), 1 színelőhívó krém felvivőt flakonban (40ml), 1 színfixáló kondicionálót (20ml) és 1 pár kesztyűt.