Jatamansi anti depressant tea – Everest Ayurveda

1 640 Ft

Leírás

A Jatamansi ayurvédikus tea magyar neve pszichológiai rendellenességek és depresszió tea. A Nardostachys jatamansi hozzájárul a szellemi kikapcsolódáshoz és idegi feszültség esetén pozitív hatással van a lelki egyensúlyra. A Centella asiatica stimulálja a mentális és a fizikai erő regenerációját. A Tinospora cordifolia segít a stressz és a pszichológiai szorongás kezelésében. A Withania somnifera revitalizálja és élénkíti a szervezetet. Az Asparagus racemosus ingerlékenység és idegesség esetén segít. A Valeriana officinalis támogatja a szervezet általános nyugalmát.

Ajánlott adag: 2-3 csésze naponta

Elkészítési javaslat: Egy teás kanál gyógynövény keveréket forrázzon le 250ml vízzel és minimum 10 percig hagyja állni. Készíthető úgy is a tea, hogy az egy teás kanálnyi mennyiségű gyógynövény keveréket 3-5 percig főzi további áztatás nélkül.

Összetétel: centella asiatica, glycyrrhiza glabra, tinospora cordifolia, withania somnifera, zingiber officinale, pueraria lobata, nardostachys jatamansi, asparagus racemosus, valeriana officinalis

Kiszerelés: 100g

Származási hely: Nepál

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a változatos étrendet! Terhes és szoptató anyák, valamint gyermekek számára a fogyasztása nem ajánlott.