Akció!

Jutavit Coll-egan berry ízű vegán por

3 100 Ft

Leírás

A Jutavit coll-egan berry ízű vegán por olyan cukormentes készítmény, mely Coll-egan komplexet és biotint tartalmaz. Mindez elősegíti a kollagén szintézist.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogak, a csontozat, a porcok és a fogíny normál állapotának és működésének fenntartásához. A készítmény Coll-egan komplexet (L-glicin, L-hidroxiprolinin, L-glutaminsav, L-alanin, L-arginin, bambusz kivonat, L-prolin, acerola gyümölcspor, karobpor) és biotint tartalmazó étrend-kiegészítő. A biotin hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának megőrzéséhez.

Nem tartalmaz mesterséges aromát és színezéket, valamint tartósítószert!

Fogyasztási javaslat: felnőtteknek napi 1 csapott evőkanál mennyiséget 250 ml vízben keverjen el és fogyasszon el.

Hatóanyag/adag (1 csapott evőkanál): Coll-egan komplex 5000 mg (ebből L-glicin 1318,4 mg, L-hidroxiprolin 788 mg, L-glutamnsav 775,7 mg, L-alanin 585,5 mg, L-arginin HCL 550 mg, L-arginin 454,9 mg, babuszrost kivonat 315 mg, C-vitamin 300 mg, L-prolin 50g, Acerola gyümölcspor 16,5 mg, karobpor 11 mg) Biotin 62,5 µg.

Kiszerelés: 216 g

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!