JutaVit Glükozamin Kondroitin kollagén és MSM

5 720 Ft

Leírás

A Jutavit Glükozamin Kondroitin kollagén MSM tabletta alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porc rendellenességek esetén.

Mozgásszerv-rendszerünk aktív és passzív részből áll. A passzív részt a csontvázrendszerünk és az ízületek alkotják. Testünk mozgását az ízületek teszik lehetővé, melynek fontos eleme a csontok végeit védő porcszövet. Ennek rugalmassága szorosan függ a sejtközötti állomány víztartalmától. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű természetes alkotórésze. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben a Peptan 1-es típusú marhakollagén található. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához.

Hatóanyag/napi 2 tabletta: Glükozamin-szulfát: 1000 mg, kondroitin-szulfát: 400 mg, C-vitamin 60 mg. MSM 640 mg, Kollagén (Peptan) 10 mg, D3-vitamin 15 µg (600 NE).

Adagolás: felnőtteknek napi 2×1 db filmtabletta. A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni. Szedése alatt sok folyadék bevitele ajánlott.

Kiszerelés: 120 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik!