Jutavit Szem-lutein plusz duo

3 400 Ft

Leírás

A Jutavit szem-lutein plusz duo jól hasznosuló formában tartalmazza a hatóanyagokat kapszulába és tablettába zárva.  A készítmény fogyasztása javasolt időskori szembetegség, illetve az erős fénysugárzás, oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

A készítményben található DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg DHA napi bevitelével érhető el. A termékben levő halolaj természetes formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, illetve a termékben lévő szelén és cink kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló formából származik.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A B2-vitamin és cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A C-vitamin, E-vitamin, B2-vitamin, cink valamint a szelén antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

Javasolt fogyasztás: naponta 1 kapszula és tabletta vízzel való bevétele javasolt felnőttek számára.

Hatóanyag/kapszula: Halolaj 500 mg (Ebből DHA 250mg, EPA 50mg), E-vitamin 15 mg, Lutein 12 mg, Zeaxantin Optisharm 2,4 mg, A-vitamin 800 µg.

Hatóanyag/tabletta: C-vitamin 200 mg, Cink (cink-glükonát) 20 mg, B2-vitamin 3 mg, Szelén (l-szeleno-metionin) 100 µg.

Kiszerelés: 45 db kapszula + 45 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!