Karcsúsító alakformáló masszázskrém paprika kivonattal – Golden Green

4 260 Ft

Leírás

A karcsúsító alakformáló masszázskrém paprika kivonattal pezsdíti fel a mikro-keringést. A krémmel történő kényeztető masszázs felfrissíti a bőr anyagcseréjét, hatékony segítséget nyújt a bőr rugalmasságának és megereszkedésének helyreállításában.

A testformáló masszírozó krém fokozza a bőrfelszín feszességét, csökkenti a makacs zsírpárnák kialakulását. Kisimítja az egyenetlen területeket és megfelelően hidratálja a bőrt. Természetes hatóanyagai stimulálják a vérkeringést, erősítik a kötőszövet szerkezetét, így csökkentik a narancsbőrt és megakadályozzák annak kialakulását. Paprika-kivonatának köszönhetően felpezsdíti a mikro-keringést, így elősegíti a lerakódott zsírok, méreganyagok gyors távozását a sejtekből, illetve lassítja a zsírok beépülését a szövetekbe. A makacs zsírpárnák szemmel láthatólag csökkennek, a kezelt felület vonalai finomodnak. Színezékmentes.

Használati utasítás: Simító mozdulatokkal masszírozza a test problémás területeire, amíg a krém tökéletesen fel nem szívódik.

Kiszerelés: 500 ml