Laskagomba pástétom Tokaji boros – ViaNaturalis

560 Ft

Leírás

A Laskagomba pástétom Tokaji boros változata nem tartalmaz glutént, mesterséges anyagokat, ízfokozót, színezéket és allergén anyagokat. Energiatartalma a húspástétomokhoz, margarinokhoz képest alacsony, és kifejezetten kevés cukrot tartalmaz. Ez biztosítja azt a kettősséget, hogy miközben a laskagomba pástétomok alapvetően kényelmi termékek, megfelelnek az egészséges táplálkozás által megszabott legtöbb elvárásnak.
◾vegán
◾gluténmentes
◾élelmi rostforrás
◾alacsony energia és cukortartalmú termék
A 44% laskagomba tartalom mellett 6,5 %-ban – Tokaj Hegyaljáról származó – furmintot tartalmaz, ezért enyhén savanykás, boros íze van. A gyártási körülményekből adódóan a pástétomnak alkoholtartalma azonban nincs. A Via Naturalis család kizárólag gombából és növényi eredetű anyagokból készül, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Felhasználási javaslatok: A pástétom kenyérre vagy pirítósra kenve azonnal fogyasztható, de készíthetünk belőle meleg szendvicset, gombakrém levest. Hova tovább sós kenyér- és pogácsatésztákhoz keverve ízletes különleges fogásokat tudunk előállítani belőle.
Összetevők: laskagomba 44%, vöröshagyma, pálmazsír, Tokaji bor (furmint) 6,5%, napraforgó étolaj, laskagomba-por, kukoricakeményítő, étkezési só, fűszerkeverék, cukor, antioxidáns: aszkorbinsav.
Kiszerelés: 100g