Lazac olaj 200 ml – Dr. Aliment

3 610 Ft

Leírás

A Dr. Aliment lazac olaj gazdag forrása az EPA és a DHA nevű omega-3 zsírsavaknak. Az omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését. Az EPA és a DHA hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához.

Norvégia hideg, tiszta vizeiben élő lazacokból kivont halolaj, omega-3 forrásként kiválóan használható. Alkalmazható akár ételeink ízesítésére, halételekhez, salátákhoz, de fogyaszthatjuk közvetlenül is.

Fogyasztási javaslat: közvetlenül fogyasztva 3-5 ml-t (1 evőkanál) a nyelv alá véve, majd vizet kortyolva még a jellegzetes hal íz sem érződik. A napi étrendben 1-5 ml halolaj rendszeres fogyasztása javasolt (2×1 teáskanál).

Hatóanyag/napi adag (5 ml =1 evőkanál): EPA + DHA együtt: 1,45 g (1450 mg) ebből EPA 0,9 g (900 mg), DHA 0,55 g (550 mg)

Kiszerelés: 250 ml

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.