Máriatövis kapszula – Vitaking

2 450 Ft

Leírás

A Vitaking máriatövis kapszula 500mg máriatövis magot tartalmaz. Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorséttermi láncokban és előre-gyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg. Ezért is nagyon fontos az, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni májunkat, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja ez a speciális gyógynövény, amely segíti a máj megfelelő működését. A máriatövis segíti a máj egészségének, élettani szűrőhatásának, méregtelenítő képességének fenntartását.

Májunkon minden áthalad, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer. A máj szűrőként vizsgálja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat. Feladatai közül a két legfontosabb: megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól, és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal. A táplálékokat pedig energiává alakítja át, és glikogén formájában tárolja, majd fizikai erőfeszítés esetén a glikogént szőlőcukor alakjában juttatja el az izmokba.

Adagolási javaslat: napi 1 kapszula étkezés közben.

Hatóanyag/kapszula: Máriatövis mag: 500 mg.

Összetevők: máriatövis mag, zselatin, emulgeálószer: mikrokristályos cellulóz.

Kiszerelés: 90 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A javasolt napi adagot ne lépje túl!