Move On kineziológiai tapasz kék

2 490 Ft

Leírás

A Move On kineziológiai tapasz kék változata sportolók számára kifejlesztett termék 93% pamut és 7% elasztán összetevőkkel, bőrbarát akril ragasztóval.

A Move On kineziológiai tapasz vagy szalag egy kiválóan tapadó, hosszanti irányban rugalmas hordozószövet, mely több napig (3-5) a bőrön marad, légáteresztő és vízálló ragasztószalag.

Használati utasítás: Speciális technika segítségével ragassza tiszta, száraz, zsírmentes bőrfelületre! Célszerű a szőrzetet előzetesen eltávolítani. A felragasztandó szalag végeit kerekítse le! Ügyeljen rá, hogy ne túl feszesen ragassza fel! A felragasztás után alaposan dörzsölje meg a ragasztószalagot, ezáltal aktivizálódik a ragasztóréteg.

Kiszerelés: 5 cm x 5 m

Figyelmeztetés: A termék eltávolítását a szőrnövekedéssel megegyező irányban végezze! Esetleges allergiás tünetek vagy bőrirritáció esetén távolítsa el a terméket! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Ellenjavallat: Ne ragasszon tape-et allergiás területre, bőrpírra, sebre, ekcémára, égésre, sérülékeny anyajegyre és nem ép felhámra. Nem alkalmazható tumoros személyen, idős ember sérülékeny, pergamenbőrére és terhesség első 3 hónapjában has és deréktájékon.