Netamin citromfű komplex kapszula

4 560 Ft

Leírás

A Netamin citromfű komplex kapszula valeriánát és egyéb gyógynövény kivonatokat, valamint B-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A termékben található B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak a pszichés funkciók, az idegrendszer egészséges működéséhez, a B12-vitamin a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A citromfű, valeriana, komló és egyéb gyógynövények hozzájárulnak az egészséges pszichés funkciókhoz.

Hatóanyag/kapszula: B6-vitamin 5 mg, B1-vitamin 2 mg, B12-vitamin 10 µg, Citromfű kivonat 100 mg, Macskagyökér kivonat 80 mg, Illatos varjúháj gyökér (Rhodiola rosea) kivonat 80 mg, Álombogyó (Ashwagandha) gyökér por 60 mg, Komló virág kivonat 50 mg, Zab mag porítva 40 mg.

Adagolás: Naponta 1 kapszula szedése javasolt bő folyadék fogyasztással

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. 18 éves kor alatti gyermekeknek, valamint terhes és szoptató nőknek fogyasztása nem ajánlott. Alkalmazása álmosságot okozhat, amit figyelembe kell venni járművezetés vagy egyéb gépek irányításakor.