Nimba bőrregeneráló tea – Everest Ayurveda

1 640 Ft

Leírás

A Nimba bőrregeneráló tea úgynevezett „vértisztító” tea. Belülről ápolja a bőrt és fokozza annak vérellátását. Segíti a teljes vérkeringést és megtisztítja a bőrszövetet. Eltávolítja a méreganyagokat és pozitívan befolyásolja a bőr kinézetét és tisztaságát. Segít fenntartani a problémamentes és nyugodt bőrt.

Ajánlott adag: 2 csésze naponta

Elkészítési javaslat: Egy teás kanál gyógynövény keveréket forrázzon le 250ml vízzel és minimum 10 percig hagyja állni. Készíthető úgy is a tea, hogy az egy teás kanálnyi mennyiségű gyógynövény keveréket 3-5 percig főzi további áztatás nélkül.

Összetétel: curcuma longa, cymbopogon citratus, embilica officinalis, glycyrrhiza glabra, ocimum sanctum, pterocarpus marsupium, terminalia bellirica, terminalia chebula, tinospora cordifolia

Kiszerelés: 100g

Származási hely: Nepál

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a változatos étrendet! Terhes és szoptató anyák, valamint gyermekek számára a fogyasztása nem ajánlott.