Nor-Oil lazacolaj kapszula

3 540 Ft

Leírás

A Nor-oil lazacolaj kapszula alapanyaga a legszigorúbb oxidációs követelményeknek is megfelel, nem megy keresztül semmilyen kémiai eljáráson vagy koncentráción, így megőrzi mindazon összetevőit, melyek a friss lazacban is megtalálhatók. Ezért hívjuk szűz lazacolajnak.
A norvég piacon megtalálható és tesztelt termékek közül a legkedvezőbb Totox értékekkel rendelkezik egy nagy, átfogó norvég vizsgálat szerint.

A készítmény Norvégiában készül, 100%-ban tiszta, friss lazacolajból, melyet a tiszta, sarkvidéki vízből származó halakból nyernek ki, a kihalászástól számított 75 percen belül. Az olaj SuperFresh antioxidánsokat tartalmaz, melyek megakadályozzák az avasodást.

Hatóanyag-tartalom 2 kapszulában: Lazacolaj: 1000 mg (ebből Omega-3 zsírsavak: 172 mg (amiből: EPA zsírsavak: 34 mg, DHA zsírsavak: 49mg, DPA zsírsavak: 18 mg).

Ajánlott napi adag: 2 db kapszula

Összetevők: zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, antioxidánsok (tokoferol, rozmaring kivonatok).

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Halfélékre érzékenyek számára a készítmény fogyasztása nem ajánlott!