Porc-Vita C filmtabletta – Dr Chen

3 860 Ft

Leírás

A Porc-vita C alkalmazása javasolt sportolóknak, túlsúlyosoknak, nehéz fizikai munkát végző személyeknek, illetve az ízületek fokozott igénybevétele és túlterheltsége miatt idősebb korban a normális porcképződés és ízületi működés segítéséhez.

E speciális gyógyászati célra szánt tápszer, amelynek használata elsősorban fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc- és ízületi rendellenességek esetén javasolt, C-vitamin tartalmának és egyéb fontos összetevőinek (glükozamin, MSM, kondroitin és II. típusú kollagén) köszönhetően hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, ezáltal a porcok és csontok normál állapotának, működésének fenntartásához. A kollagén, mint kemény protein, védőbástya funkciót lát el a sejtfal védelmében.

Adagolási javaslat: felnőttek számára napi 2 tabletta 3 hónapig kúraszerűen, ügyelve a bőséges folyadékbevitelre. 3 hónapos használat után néhány napos szünet közbeiktatása javasolt.

Aktív összetevők a napi 2 tablettában: Glukozamin-szulfát: 1420 mg, Kondroitin-szulfát: 400 mg, MSM: 400 mg, Kollagén (II. típusú): 100 mg, C-vitamin: 80 mg.

Összetevők: glükozamin-szulfát (rák eredetű), MSM (metil-szulfonil-metán), kondroitin szulfát, kollagén (II. típusú), c-vitamin, kukoricakeményítő, hordozó (magnézium-sztearát), filmbevonó (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polietilén-glikol).

Kiszerelés: 100 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény fogyasztása gyermekek számára nem ajánlott. Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Rákfélékre érzékenyek számára nem ajánlott.