Pre-Melatonin kapszula – Dr. Chen

2 270 Ft

Leírás

A Pre-Melatonin kapszula (álombogyó készítmény) a könnyű elalvás elősegítésére kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény.

A minőségi alvás elengedhetetlen szervezetünk alapvető működéséhez, a bennünk zajló folyamatok kiegyensúlyozásához, valamint a testi-lelki egészség támogatásához. Ehhez járul hozzá az álombogyó, ami az elalvás megkönnyítését célozza.

A triptofán (pre-melatonin) esszenciális aminosav, mely a szervezetben számos vegyület termeléséhez elengedhetetlen. Többek között szerotonint szintetizál, melyből melatonint hoz létre, mely szükséges a természetes alváshoz.

Az álombogyó (Withania somnifera) támogatja az elalvást, hozzájárul a szervezet stresszkezeléséhez. A rózsagyökér támogatja az érzelmi stresszhez és a fizikai erőfeszítésekhez való alkalmazkodást, az alvási nehézségek leküzdését.

Adagolás: Elalvás előtt fél órával napi 1 kapszula langyos vízzel bevéve.

Hatóanyag/kapszula: rózsagyökér-kivonat 145 mg, L-triptofán 65 mg, Álombogyó őrlemény 60 mg, álombogyó-kivonat 40 mg

Összetevők: rózsagyökér kivonat, L-triptofán, álombogyó (Ashwagandha – Withania somnifera), álombogyó kivonat (Ashwagandha – Withania somnifera), zselatin, csomósodást gátló (zsírsavak magnézium sói), színezék (titán-dioxid).

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. 12 éven aluliak számára, valamint terhesség, szoptatás időszakában fogyasztása nem ajánlott.