Raphachol granulátum – Parma

2 190 Ft

Leírás

A Raphachol granulátum alkalmazása ajánlott különböző emésztési panaszok – teltségérzet, puffadás okozta tünetek – csökkentésére, az epetermelés fokozására és a jobb közérzet biztosítására. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását több évtizedes felhasználói, népgyógyászati és szakirodalmi adat bizonyítja. A készítmény összetevői (fekete retek, édesköményolaj) epetermelést fokozó hatásuk révén az epepangást megszüntetik, és ezáltal csökken az epeképződés esélye, javítják az emésztést, megszüntetik/csökkentik a puffadást és a teltségérzetet. Az édesköményolaj részben elfedi a fekete retek erős szagát.

Ajánlott adagolás: Felnőtteknek 3×1 adagolókanállal, gyermekeknek 7-14 éves korban szükség esetén 1 csapott adagolókanállal. A granulátum bevétele főétkezések után folyadékkal történjen. Szükség szerint szedhető egyszeri alkalommal vagy néhány napon keresztül, de kúraszerű alkalmazása (2 hét) is megengedett.

Összetétel: feketeretekpréslé-sűrítmény: 9 mg/1 g granulátum. Fontosabb segédanyagok: laktóz, szacharóz, édesköményolaj.

Ellenjavallat: A készítményt az alábbi esetekben nem szabad alkalmazni: ismert epekövesség; tartós/elhúzódó gyomor-, bélpanaszok fennállásakor. Laktóz- és örökletes fruktóz-intolerancia, valamint glüküz-, galaktóz-felszívódási zavar, valamint anetollal szembeni ismert egyéni érzékenység esetén ne szedje a granulátumot. Terhes anyáknak – édeskömény-tartalma miatt – nem javasolt a termék alkalmazása!

Kiszerelés: 70g

Figyelmeztetés: A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és egészséges életmódot. Az ajánlott adagolási mennyiséget ne lépje túl!