Seaton Sport Restart zöldkagyló kapszula – jelenleg nem kapható

8 000 Ft

Leírás

A termék alapját Új- Zélandon speciális körülmények között tenyésztett Perna canaliculus új-zélandi taréjos zöld kagyló adja. A legrégebben van a világpiacon, több mint 35 éve, ezalatt semmilyen káros mellékhatását, egyéb szerrel való kölcsönhatását nem észlelték. Több millió ember élvezte, élvezi jótékony hatásait, melyek közül a legfontosabb a könnyed, felszabadult mozgás, amit azáltal ér el , hogy segít folyamatosan megújítani a szervezetünk lengéscsillapító rendszerét. A termék hatóanyagai hozzájárulnak a sportolók erősen igénybevett kötőszöveteinek, ízületeinek regenerálódásához.

A sport változatok célirányosan egyéb természetes kiegészítőket is tartalmaznak.

A Restart zöldkagyló kapszula (“gyorsabb újra startolás”) prolin és glicin (2 természetes aminosav) kiegészítés révén a szalagok, inak, izmok sérüléseiből (pl. műtétek után) történő gyorsabb felépüléshez járul hozzá.

Használati javaslat: Az adagot az adott személy testtömege és a probléma súlyossága határozza meg, telefonos, vagy e-mail-en történő megkeresés alapján szakembereink készséggel segítenek az optimális adag megállapításában. Általános adag 80 testtömeg kg-ig első doboz 2 kapszula reggel, 2 kapszula este evés közben. Majd a 2. doboztól 1-1 kapszulára csökkenthető az adag. Az adagot saját magunk is az érzet alapján változtathatjuk. Időjárási front, nagyobb igénybevétel esetén növelhetjük, majd nyugodt időszakban csökkenthetjük.

Régóta fennálló panaszok esetekben érdemes egy kisebb fenntartó adagot folyamatosan szedni, vagy kúraszerűen, amikor újból jelentkeznek a panaszok 2-4 hónapig.

Összetevők: Tarajos zöldkagyló (235 mg/kapszula), zselatin, kalcium-aszkorbát, vas-glutamát, prolin, glicin.

Kiszerelés: 100 db kapszula