Shalari tea – köszvény ízület – Everest Ayurveda

1 640 Ft

Leírás

A Shalari tea köszvény és ízületi duzzanat tüneteit enyhítő teakeverék. A készítményben található Tinospora cordifolia támogatja az ízületek működését. Segít fenntartani a jól működő húgyúti rendszert. Hígítja a vizeletet és csökkenti a húgysav szintjét. A Coriandrum sativum elősegíti az emésztést, a bélműködést és a gyomornedves áramlását. A Terminalia chebula kedvezően befolyásolja a metabolikus aktivitást.

Ajánlott adag: 2-3 csésze naponta

Elkészítési javaslat: Egy teás kanál gyógynövény keveréket forrázzon le 250ml vízzel és minimum 10 percig hagyja állni. Készíthető úgy is a tea, hogy az egy teás kanálnyi mennyiségű gyógynövény keveréket 3-5 percig főzi további áztatás nélkül.

Összetétel: tinospara cordifolia, apium graveolens, coriandrum sativum, terminalia chebula, zingiber officinale, cyperus rotundus, cuminum cyminum, pinus gerardiana.

Kiszerelés: 100g

Származási hely: Nepál

Figyelmeztetés: Gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a változatos étrendet! Terhes és szoptató anyák, valamint gyermekek számára a fogyasztása nem ajánlott.