Szelén Q10 + Kalcium + Magnézium + Cink tabletta – Dr Chen

2 720 Ft

Leírás

Szelén Q10 + kalcium + magnézium + cink. Mindennapi támogatás a szellemi munkát végzők számára!

Menedzserek és szellemi munkát végzők sok időt töltenek zárt térben és általában kevés testmozgásra van idejük. Hasonló életforma mellett felgyorsulnak a sejtek oxidatív folyamatai. Sok menedzser szervezete szelén hiánnyal küzd, amit a legjobb természetes forrásból pótolni.

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hasznosulást. Élesztőből származó szerves szelénnel a jó hasznosulás érdekében.

Szelén a haj és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához. Szerves magnézium-laktáttal, mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást – az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez. A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

Hatóanyagok a napi 1 tablettában: Szelén: 56 µg, Q10 koenzim: 20 mg, Cink: 10,3 mg, Magnézium: 64,5 mg, Kalcium: 135,8 mg.

Alkalmazási javaslat: napi 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők: kalcium-citrát, magnézium-laktát, keméynítő, hordozó: mikrokristályos cellulóz, cextrin, cink-citrát, filmbevonó: HPMC, PEG, koenzim Q10, térfogatnövelő: magnézium-sztearát, szelénes élesztő.

Kiszerelés: 30 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.