Szőlőmag mikroőrlemény 150g – Viniseera

4 620 Ft

Leírás

A szőlőmag mikroőrlemény 100 grammja több  mint 3000 mg összpolifenolt tartalmaz. A szőlőmagban található polifenolos komponensek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben. Csak hazai termesztésű kékszőlőmagból készült.

A szőlőmag mikroőrleményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz. Legismertebb összetevői: rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2 és B3.

A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete hatványozottan megsokszorozódik. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódjanak szervezetünkben. A szőlőmagban és szőlőhéjban közel 2000 féle antioxidáns található.  A termékben koncentráltan vannak jelen a vörösborban található antioxidánsok. Ezek közül a legismertebbek: rutin, kaempferol, kvercetin, katechin, epikatechin, antocianidok, rezveratrol, P1, P2, B1, B2, B3 vitaminok.

Összetevők: kék szőlőből készült szőlőmag mikroőrlemény

Ajánlott napi adag: 3-5 gramm

Fogyasztási javaslat: Meleg teába, joghurtba keverve, 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve.

Kiszerelés: 150 g