Bitefree szúnyog és kullancsriasztó spray

1 590 Ft

Leírás

A BiteFree szúnyog és kullancsriasztó kellemes illatú készítmény, amely akár 6 órán keresztül tartja távol a nemkívánatos vérszívókat. Használható a ruházaton is, használata nem hagy foltot a ruházaton, továbbá nem tartalmaz hajtógázt.

A készítmény vérszívó ízeltlábúak (pl. szúnyogok, kullancsok) távoltartására alkalmas. Tartsuk a flakont függőlegesen és kb. 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre.

Az arcon, a szem- és száj környékén ne alkalmazzuk a készítményt! Gyermek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt és így kenjük be a bőrüket. A kezelt bőrfelület kb. 5-6 órán át védett lesz a szúnyogokkal szemben. A hatás csökkenésekor a kezelést ismételjük meg.

Figyelmeztetés: Csak a használati utasítás szerint alkalmazzuk a készítményt! Ügyeljünk arra, hogy a permet szembe és nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön! Sérült, illetve nap égett bőrfelületen a riasztószert ne használjuk! Élelmiszerektől elkülönítve, gyermekek elől elzárva tartandó. 2 évnél fiatalabb gyermekeknél a készítményt ne használjuk. A kezelt ruházatot újrafelvétel előtt ki kell mosni.

Hatóanyaga: 20% picaridin

Kiszerelés: 75 ml