Tüdő meridián kapszula – Dr. Chen

2 150 Ft

Leírás

A Tüdő meridián kapszula a légzőrendszer és a felső légutak védelmére kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény.

A bíbor kasvirág segíti a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségének megőrzését. A nagy bojtorján támogatva a szervezet ellenálló képességét hozzájárul a felső légúti rendszer egészségéhez. A grapefruit mag hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. A gyermekláncfű antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel szervezetünket a káros hatásokkal szemben. A csillagánizs kedvezően nyugtatja a torkot, a borsmenta támogatólag hat az immunrendszerre. A fokhagyma hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.

Hatóanyagok a napi 2 kapszulában: polifenol: 56 mg.

Összetevők: bíbor kasvirág kivonat, grapefruit mag és héj kivonat, gyömbér kivonat, medvehagyma kivonat, csillagánizs kivonat, nagy bojtorján kivonat, gyermekláncfű kivonat, borsmenta kivonat, fokhagyma kivonat, zselatin kapszula.

Adagolás: napi 2×1 kapszula bőséges (3 dl) folyadékkal lenyelve étkezés előtt. A tüdő meridián egészsége érdekében javasolt forralt víz vagy mézes gyömbér tea fogyasztása a nap folyamán, kiváltképp a reggeli órákban.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.